Kā ātri atkausēt gaļu bez mikroviļņu krāsns: vienkāršas metodes

Gatavojot ēdienu, ieteicams atteikties no ātras atkausēšanas, dodot priekšroku dabīgai atkausēšanai.

Taču dažkārt vienkārši nav izejas. Šādās situācijās glābj triki, kas jums jāzina.

Tomēr jūs varat ātri atkausēt gaļu arī bez mikroviļņu krāsns.

Šajā gadījumā ir jāizmanto daži papildu produkti.

Etiķis

Jūs varat pievērst uzmanību etiķim. Lietošanas process ir pavisam vienkāršs.

Vispirms produkts jāizņem no iepakojuma un jānovieto bļodā, tad bagātīgi jāaplej ar etiķi.

Lasi vēl: Kāpēc pieredzējušas saimnieces sajauc etiķi ar zobu pastu: ne visi par to zina

Šādā stāvoklī gaļa jāatstāj apmēram 15-20 minūtes.

Pēc tam gaļas gabals ir jānomazgā, lai no tā pazustu etiķa smarža un aromāts. Tiklīdz produkts ir nosusināts ar papīra dvieļu palīdzību, var turpināt gatavošanas procesu.

Sāls

Vēl viens ātras atkausēšanas veids ir sāls izmantošana.

Tikai viena ēdamkarote produkta jāizšķīdina bļodā ar aukstu ūdeni.

Šādā šķīdumā jāieliek gaļa un jāatstāj uz 5 minūtēm. Pēc tam var turpināt produkta gatavošanu.

Leave a Comment